Domotica in de zorg

Verbetert de kwaliteit van wonen en leven

Wat is domotica in de zorg?

Domotica is een breed begrip dat de integratie van technologie en diensten omvat om de kwaliteit van wonen en leven te verbeteren. In de zorg past Zetacom domotica veel toe in ziekenhuizen en (woon)zorginstellingen. Domotica is ook inzetbaar om ouderen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen.

Domotica van Zetacom

Als ICT-specialist en system integrator voor de zorg heeft Zetacom jarenlange ervaring in cure en care. Wij hebben een breed portfolio met systemen van verschillende leveranciers voor domotica in de zorg. Daarnaast hebben wij zelf alle specialisten in huis om uw zorgdomotica succesvol te maken. In onze aanpak staat de adoptie door eindgebruikers centraal, zodat oplossingen goed en optimaal benut kunnen worden. Daarvoor zorgen wij met onze zorgconsultants die vroegtijdig meedenken over oplossingen en bijvoorbeeld met trainingen, e-learnings en evaluaties tijdens het gebruik.

 

Natuurlijk gebruik van zorgdomotica

In de aanpak van Zetacom zijn de adoptie en het maatwerk van domotica dé succesfactoren bij zorginstellingen. Altijd met oog voor het gebruik in de dagelijkse praktijk. Want als verlichting automatisch aan en uit gaat, kan het soms bijvoorbeeld ook goed zijn als een bewoner het ook zelf kan bedienen. Dit kan ‘blijven zoeken’ naar de schakelaar voorkomen. Domotica moet er zijn, maar je moet het niet bewust ervaren. Het moet natuurlijk voelen. Dat is onze insteek op het gebied van zorgdomotica.

Neem direct contact op

Domotica voor wie?

Meer weten over domotica?

Download via de knop hiernaast onze whitepaper ‘ICT in de zorg: Het netwerk’ of neem vrijblijvend contact op met onze Domotica expert Jean Middeldorp.