Cloud Telefonie

Vrijheid en Flexibiliteit

Vrijheid en flexibiliteit met Cloud Telefonie

Met telefonie in de cloud heeft u geen vaste telefooncentrale meer op kantoor. Dit geeft organisaties veel vrijheid en flexibiliteit. Bijvoorbeeld om te werken waar en wanneer u maar wilt. En dat zonder grote investeringen of vaste contracten, met een vast bedrag per gebruiker per maand. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Belangrijke voordelen van cloud telefonie

Dit zijn belangrijke kenmerken en voordelen telefonie in de cloud:

  • Geen investeringen in hardware, software, licenties of installatie.
  • Geen vast contract, maar betalen per gebruiker per maand.
  • Alleen betalen voor wat u gebruikt.
  • Onbeperkt en gemakkelijk schaalbaar.
  • Veel handige functies voor nieuwe telefonie-oplossingen.
  • Gratis onderling bellen.

Cloud of hosted telefonie?

Bij het nadenken over cloud telefonie wordt ook regelmatig gedacht aan hosted telefonie. Wat is het verschil? Bij hosted telefonie wordt uw eigen private telefonieomgeving (extern) geplaatst en beheerd. Hiermee houdt u dus de beschikking over uw eigen afgeschermde telefonieoplossing.

Cloud telefonie maakt gebruik van verschillende externe datacenters. U kunt hierdoor altijd gebruik maken van openbare internetverbindingen, redundant uitgevoerd voor maximale uptime. Met hosted én cloud telefonie is het mogelijk om de dienst per gebruiker per maand af te nemen.

Daarnaast is ook een hybride variant mogelijk, door bijvoorbeeld de integratie met Microsoft Teams. Onze consultant kunnen u uiteraard voorzien van het juiste advies voor uw organisatie.

Neem direct contact op

Cloud Telefonie aanbieders

Meer weten over Cloud Telefonie?

Als IT-manager heeft u vast gemerkt dat de rol van telefonie aan het veranderen is. Wat Spotify doet met de manier waarop we muziek consumeren, doet de cloud met telefonie: geen eenmalige investeringen, geen vast contract, maar betalen per gebruiker per maand.

Lees in het whitepaper meer over de keuzes die u heeft in telefonie. Of neem bovenaan deze pagina vrijblijvend contact op met onze specialisten via 088 938 2222.