Zorg

Betere zorg door slimmer en efficiënter werken

Zetacom is dé ICT-specialist en system integrator voor op maat gemaakte zorgsystemen. Samen met onze gerenommeerde leveranciers zoeken wij samen met u naar de beste zorgoplossing voor uw organisatie. Ruim een kwart van de Nederlandse ziekenhuizen en zorginstellingen koos voor onze dienstverlening. Wij helpen hen om werkprocessen, bereikbaarheid en samenwerking te verbeteren met integrale oplossingen. Van verpleegoproepsystemen, persoonsalarmering, smartphone oplossingen en domotica tot de inzet van slimme sensoren en camera’s.

ZorgTotaal maakt ICT en gebruik in de zorg succesvol

Als leidende system integrator in de gezondheidszorg biedt Zetacom een breed portfolio aan zorgsystemen. Ook hebben wij zelf alle expertise en technische oplossingen in huis om uw zorgoplossingen te realiseren. Hierbij kijken wij altijd verder dan de techniek en vooral naar efficiënt gebruik van de integrale oplossingen door uw personeel. Wij doen dat met onze ZorgTotaal oplossing, compleet met zorgsupport voor medewerkers.

Onze zorgconsultants zorgen daarbij dat onze oplossingen perfect aansluiten op de werkprocessen in uw organisaties. Zij hebben niet alleen verstand van ICT, maar ook zelf ervaring als uitvoerende in de zorg.

Zetacom, ICT Specialist in de Zorg