partner Samsung Ruggedized

Samsung Ruggedized

Verlaag het risico op schade met extra stevige mobiele smartphones en tablets

Zijn uw medewerkers en collega’s weleens minder productief geweest door schade aan hun mobiele device? Stof-, schok- en waterschade kunnen voor aardig wat problemen zorgen. Dat kunt u voorkomen door te kiezen voor extra stevige smartphones en tablets. Uw collega’s zijn en blijven productief met deze robuuste toestellen, zoals de krachtige Galaxy XCover 4s of de veelzijdige Galaxy Tab Active2. Ook als deze een keer per ongeluk valt of in aanraking komt met water.

Lager risico op schade
Barsten in het display of hardware die niet goed meer werkt na een val van het device. Het zijn bekende verhalen die iedereen weleens gehoord heeft of zelf heeft meegemaakt. Robuuste toestellen bieden uitkomst in werkomgevingen waar dit vaker voorkomt. Met het ruggedized portfolio van Samsung, dat voorzien is van IP68-certificering, is het risico op schade door water, stof of schokken sterk verlaagd. Ideaal voor werkomgevingen zoals in de zorg of industrie.
Extra veel bediengemak
Werken uw collega’s vaak met handschoenen of natte handen? Dat hoeft het gebruik van mobiele devices niet in de weg te staan. De ruggedized devices kunnen namelijk ook met (medische) handschoenen aan worden gebruikt. Ook bediening met natte handen is geen probleem. U kunt de displays zelfs reinigen met alcoholgel; een belangrijke meerwaarde in omgevingen, zoals in de zorg, waarin hygiëne een belangrijke rol speelt.
Ideale besteding van uw budget
U wilt de smartphones en tablets natuurlijk zo lang mogelijk inzetten. Met deze robuuste devices heeft u een stuk minder te maken met reparatieprocessen en -kosten. Het robuuste ontwerp zorgt bovendien voor een lange levensduur van de devices. Daardoor bent u ervan verzekerd dat uw ICT-budget optimaal wordt besteed. En dat is natuurlijk een prettige bijkomstigheid.

 

Aantrekkelijk portfolio
Met het ruggedized portfolio van Samsung heeft u keuze uit de Galaxy XCover 4s, Galaxy XCover Pro, Galaxy Tab Active Pro en Galaxy Tab Active2. Het merendeel van deze devices is ook beschikbaar als Enterprise Edition. Lees alles over de extra voordelen op deze pagina.
Wij maken mobiliteit makkelijk
Wilt u meer weten over de voordelen die ruggedized toestellen uw organisatie kunnen opleveren? Als Samsung Gold Partner ondersteunen we u met advies en oplossingen op maat. Zo bent u altijd verzekerd van de beste oplossing, zonder dat u daar veel tijd mee kwijt bent. Wilt u persoonlijk advies of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of bel 088 – 938 22 00.