partner Samsung Ruggedized

Samsung Ruggedized

Samsung Ruggedized – robuuste toestellen voor in de zorgsector

Smartphones en tablets gemaakt voor uitdagendere omgevingen

Mobiliteit en productiviteit in een robuust jasje
De inzet van smartphones en tablets beperkt zich allang niet meer tot de kantooromgeving; in de zorg vertrouwen professionals dagelijks op hun smartphone of tablet. Omdat deze werkomgevingen uitdagender, onvoorspelbaarder en veeleisender zijn dan op kantoor is het noodzakelijk dat je toestel hierop voorbereid is. Samsung speelt in op deze vraag met een uitgebreid portfolio robuuste smartphones en tablets.
Krachtig van buiten én van binnen
Samsungs robuuste toestellen zijn smartphones en tablets die precies werken als de toestellen die je dagelijks gebruikt. Het grote verschil is dat de behuizing een stuk robuuster is, waardoor de kans op schade door een val, stof of vocht veel kleiner is. Dit resulteert in lagere reparatie- en vervangingskosten. Ook qua beveiliging zit het goed; net als bij alle andere Samsung-toestellen zorgt het ingebouwde Knox Platform voor uitgebreide beveiligingsmogelijkheden. Je hoeft je geen zorgen te maken of de patiëntgegevens wel veilig zijn.
Ruggedized toestellen als Enterprise Edition
Als Enterprise Edition-variant bieden de robuuste toestellen zelfs nog meer voordelen. Organisaties profiteren hiermee van meerjarige updates en uitgebreide beheermogelijkheden via de Samsung-beheeroplossing Knox Suite, die een jaar gratis kan worden gebruikt bij de keuze voor Enterprise Edition-toestellen. Ook zijn ze minimaal twee jaar na introductie beschikbaar, zodat je je collega’s ook op een later moment eenzelfde toestel kunt geven.
Aantrekkelijk portfolio
Met het ruggedized portfolio van Samsung heeft u keuze uit de Galaxy XCover 4s, Galaxy XCover Pro, Galaxy Tab Active Pro en Galaxy Tab Active2. Het merendeel van deze devices is ook beschikbaar als Enterprise Edition. Lees alles over de extra voordelen op deze pagina.
Daarom kies je voor robuuste Samsung-toestellen

  • Kunnen tegen een stootje dankzij extra stevige materialen
  • Werken snel door krachtige onderdelen
  • Lange accuduur en vervangbare accu’s
  • Touchbediening met handschoenen en natte handen
  • Te reinigen met alcoholgel om hygiëne te waarborgen
  • Alle robuuste toestellen zijn beschikbaar als Enterprise Edition

Zetacom en Samsung
Zoek je een robuuste Samsung-smartphone of -tablet, dan zit je bij Zetacom goed. Als Gold partner van Samsung kun je bij ons terecht voor advies over alle Samsung-producten en Samsung Knox-oplossingen. We hebben meer dan twintig jaar ervaring met het slim inrichten, uitrollen en beheren van mobiele toestellen voor de zorgsector. Benieuwd welke voordelen robuuste toestellen jouw bedrijf opleveren? Neem dan contact met ons op.