Verlengen

Mobiele abonnementen soepel verlengen of overstappen

Neemt u mobiele abonnementen af van providers zoals KPN, T-Mobile of Vodafone? Dan zorgt Zetacom dat ze op het juiste moment verlengd worden. Is overstappen (porteren) naar een andere provider nodig of voordeliger? Dan zorgen wij voor een vlekkeloze overgang, zodat uw gebruikers prettig kunnen doorwerken en uw organisatie geen last heeft van dit regelwerk.

iStock-627261422-1600x400
privacy zwakste schakel

Verlengen of porteren?

Als de looptijd van mobiele abonnementen in zicht komt, gaan wij tijdig in gesprek over het verlengen of eventueel overstappen. Meestal kiezen organisaties en hun gebruikers voor verlengen. Soms is porteren nodig, bijvoorbeeld voor betere bereikbaarheid of als na een verhuizing de constructie van een gebouw dekkingsproblemen geeft. Onze specialisten zorgen voor de best passende oplossing en geven advies over bijvoorbeeld de kosten en dekking (indoor en outdoor).

Wat u ook kiest wij zorgen voor volledige ondersteuning zodat het proces vlekkeloos verloopt. Onze vaste projectmanager fungeert daarbij als vast aanspreekpunt. Wij scheppen voor gebruikers duidelijkheid over bijvoorbeeld een SIMkaart wissel met een instructiebrief en door het labelen van SIMkaarten. Uw eindgebruikers kunnen ook rechtstreeks bellen met onze helpdesk voor vragen en ondersteuning op afstand. Indien gewenst kunnen wij ook ondersteuning op locatie bieden

Hardware

Het gebruik van zakelijke mobiele apparaten zoals smartphones en tablets op de werkvloer is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Uiteraard voor zakelijk gebruik en vaak ook gecombineerd met privé gebruik. De levering van mobiele apparaten maakt uiteraard deel uit van de integrale oplossingen die Zetacom biedt voor het optimaliseren van werkprocessensamenwerking en klantcontacten.