Nieuws

Olav van de Reijken versterkt Zetacom als commercieel directeur

Zoetermeer, 20 augustus 2021
Per 1 oktober 2021 versterkt Olav van de Reijken Zetacom, in de functie van commercieel directeur. Met zijn komst verstevigt Zetacom haar leidende positie als system integrator voor communicatie-oplossingen.

Van de Reijken heeft een stevig cv opgebouwd binnen de ICT, met een focus op de commerciële functies binnen een organisatie. Hij begon bij Centric, werkte daarna vijftien jaar lang voor Imtech ICT (het huidige Axians). Zijn laatste functie daar was die van commercieel directeur, tot hij vijf jaar geleden de overstap maakte naar Unit4. Daar werkte hij als algemeen directeur, waar hij verantwoordelijk was voor het softwarepakket Cura ECD (Elektronisch Cliënten Dossier). In al deze functies heeft hij ruime kennis en ervaring opgedaan in een steeds veranderende markt als de healthcare. Hij is goed op de hoogte van de partners en de diensten die relevant zijn voor Zetacom, en heeft een uitstekende neus voor innovaties en nieuwe oplossingen. Bij elk van zijn werkgevers heeft hij succesvol groei gerealiseerd.

Van de Reijken zal zich bij Zetacom bezighouden met het standaardiseren van de dienstverlening. Daarbij ligt de nadruk op een as a service-model. Door efficiënt te focussen op hun bedrijfsprocessen, biedt Zetacom toegevoegde waarde. Zelf vertelt hij over deze nieuwe uitdaging: “Ik was op zoek naar een bedrijf waar ik vol energie mee kan helpen met bouwen aan een gezonde omzetgroei. Die organisatie heb ik gevonden in Zetacom.”

Algemeen directeur Dick Dompeling kijkt uit naar de komst van Van de Reijken: “Olav weet als geen ander hoe hij kansen moet opmerken en benutten binnen snel veranderende markten. Hij is sterk in het laten excelleren van high-performance teams en zet de klant altijd op nummer één. Bovendien brengt hij belangrijke ervaring met zich mee op het gebied van system integration en de healthcaremarkt. Dit is cruciale kennis en ervaring voor Zetacom, om onze klanten optimaal te helpen met hun digitale transformatie. Hij bezit het marktgerichte leiderschap dat nodig is om onze performance verder te verbeteren en om onze ambities waar te maken. Ik verheug me op de samenwerking.”