Nieuws

PERSBERICHT: Detron Zetacom Groep versnelt groei in zorgsector door overname Yourizon

14 december 2023

Detron Zetacom Groep versnelt groei in de zorgsector door overname Yourizon

Het in Hoevelaken gevestigde Yourizon, gespecialiseerd in kritische alarmering, wordt onderdeel van ICT-dienstverlener Detron Zetacom Groep (DZG). DZG breidt hiermee haar positie en klantenportefeuille uit in de professionele markt voor Healthcare automatisering en alarmering. Yourizon zal na de transactie als een zelfstandig merk en organisatie opereren binnen DZG. Financiële details van de transactie maken partijen niet bekend.

Samen met Yourizon is DZG een van de grootste bedrijven in Nederland die gespecialiseerde (zorg)domotica, communicatietechnologie en netwerkinfrastructuren adviseert, levert, integreert en beheert. Door het bundelen van krachten tussen Yourizon en DZG wordt tevens ingespeeld op de wens van zorgklanten die op zoek zijn naar sterke ICT-partners met voldoende schaalgrootte, met domeinkennis en die multidisciplinaire oplossingen bieden.

DZG ziet de markt van Healthcare automatisering en alarmering als een belangrijke groeimarkt. Tom Tank, CEO van DZG: “Yourizon past perfect in het concept van DZG dat zich richt op de digitale werkomgeving met een bijzondere aandacht voor de zorgsector. De oplossingen die Yourizon biedt op het gebied van kritische alarmering en positionering zijn namelijk een essentieel onderdeel binnen de (werk)omgeving van de zorg.”

Ronald de Vries en Harry Wassens, van Yourizon: “Door de groei van de organisatie en de focus op kritische alarmering, hebben wij gezocht naar een strategische partner die ons verder kan versterken en aanvullen op het gebied van communicatietechnologie, netwerkinfrastructuren en werkplekautomatisering. Met DZG hebben wij de juiste partner gevonden om een verdere groei te realiseren en onze klanten daarvan te laten profiteren. Onze portefeuilles sluiten goed op elkaar aan en daarbij investeert DZG in aanvullende diensten en ontwikkeling voor onze klanten in de Care en Cure markt.”

Over Detron Zetacom Groep
Detron Zetacom is dé onafhankelijke IT- & telecom-partner voor de zorg, industrie, overheid en zakelijke markt. Detron Zetacom focust op de digitale werkplek, communicatieoplossingen én digitale zorgoplossingen. Detron Zetacom helpt organisaties om werkprocessen, bereikbaarheid en samenwerking te verbeteren met slimme technologie. Er werken ruim 600 medewerkers vanuit acht locaties in Nederland.

Over Yourizon
Yourizon is dé onafhankelijk aanbieder op het gebied van kritische alarmering binnen de Care, Cure en Industrie en is daarnaast marktleider binnen de Cure. Yourizon is een dynamisch bedrijf met een no-nonsense aanpak, kijken over grenzen heen, hebben passie voor ons vak en lol in wat we doen. Er werken 28 expert medewerkers vanuit Hoevelaken, allen met tenminste 15 jaar werkervaring binnen ons vakgebied.

 

EINDE PERSBERICHT

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met marketing@zetacom.nl.