Nieuws

Persbericht: Zetacom is Managed Service Provider van Samsung Knox en breidt dienstverlening uit

Zoetermeer, 24 april 2023

Persbericht: Zetacom is Managed Service Provider van Samsung Knox en breidt dienstverlening uit

Zetacom, een toonaangevend ICT-specialist & system integrator in Nederland, heeft vandaag aangekondigd dat ze zijn gepromoveerd tot Managed Service Provider van Samsung Knox. Dit is het gevolg van een uitbreiding van het bestaande partnership tussen Zetacom en Samsung, waarbij Zetacom eerder al was benoemd tot Samsung Gold Partner en Certified Knox Partner.

Met deze nieuwe status kan Zetacom haar klanten nu een nog betere en bredere dienstverlening bieden op het gebied van beheer en beveiliging van mobiele apparaten, waaronder smartphones en tablets. Het Samsung Knox-platform biedt geavanceerde beveiligingsfuncties die voldoet aan de strengste eisen op het gebied van informatiebeveiliging.

“Door deze stap te nemen, zijn we nog beter in staat om onze klanten te ondersteunen bij het veilig uitrollen en beheren van hun mobiele apparaten in hun dagelijkse werkzaamheden. Als Managed Service Provider van Samsung Knox ontlasten wij onze klanten verder met hun Mobility vraagstuk”, aldus Thijs Rijnberg, Customer Solution Designer bij Zetacom. “We zijn er trots op om als Managed Service Provider van Samsung Knox te kunnen opereren en om ons partnership met Samsung verder uit te breiden.”

Het partnerschap tussen Zetacom en Samsung bestaat al geruime tijd en heeft zich ontwikkeld tot een nauwe samenwerking op het gebied van communicatie- en beveiligingsoplossingen. Met deze uitbreiding van het partnerschap kunnen klanten van Zetacom nu ook profiteren van de expertise en ervaring van Samsung op het gebied van mobiele beveiliging.

Zetacom biedt nu:

  • Gemakkelijkere toestel uitrol met Knox Mobile Enrollment met meer geavanceerde beveiligingsopties;
  • Krachtige UEM features met Knox Manage;
  • Stel versiebeheer in met Knox E-FOTA (Firmware Over The Air);
  • Extra bescherming voor zakelijke toestellen tegen onopzettelijke schade en reparaties met Samsung Care+ for Business;
  • Krachtige en diepere beveiligingsopties met Knox Platform for Enterprise die voldoen aan de hoogste standaarden.

Niet alle bedrijven hebben toegewijde IT-teams of de behoefte te investeren in interne IT-teams om technologieën te beheren die niet tot de kern van hun bedrijf behoren. Peter Bos, Sales Manager B2B Mobile NL bij Samsung:

“MSP’s spelen een sleutelrol bij het helpen van onze klanten om zich te concentreren op hun kernactiviteiten, waardoor ze peace of mind hebben wanneer ze de nieuwste technologieën en apparaten van Samsung gebruiken. Wij geloven dat de Knox Cloud Services leidend zijn in een nieuwe trend in beheerde mobiliteitsdiensten. Met Zetacom aan boord als MSP in ons Enterprise Partner Ecosysteem hebben wij vertrouwen dat, met hun kennis en ervaring rondom de KNOX Cloud Services, dit een verrijking is voor hun totale  dienstverlening en hierdoor onze gezamenlijke klanten beter kunnen adviseren en begeleiden naar een veilige en efficiente werkomgeving.”

Als Managed Service Provider van Samsung Knox zal Zetacom haar dienstverlening uitbreiden om klanten te voorzien van een volledig beheerde oplossing voor mobiele beveiliging. Hiermee biedt Zetacom haar klanten een veilige en betrouwbare manier om hun mobiele apparaten te gebruiken in hun dagelijkse werkzaamheden. Wil je weten wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. We staan voor je klaar!

Over Samsung Electronics

Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Ze zijn toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, netwerksystemen, geheugen, systeem-LSI, gieterij en LED-oplossingen.

Over Zetacom

Zetacom is marktleidend ICT-specialist en system integrator voor slimme complete ICT-oplossingen voor de communicatievraagstukken van morgen. Wij helpen organisaties om werkprocessen, bereikbaarheid en samenwerking te verbeteren door het slim inzetten van technologie.

Zetacom heeft zelf alle expertise en technische oplossingen in huis voor Communication & Collaboration, Healthcare Automation & Alarming en Networking & Security. Met ruim 20 jaar ervaring als partner in de Care, Cure, Lokale Overheid en Zakelijke Markt is Zetacom een gevestigde naam en ontzorgen wij klanten in alle drie domeinen als ICT sparrings- en adviespartner.

Met ruim 600 medewerkers werken zij vanuit het hoofdkantoor te Zoetermeer en vestigingen in Den Bosch en Apeldoorn door heel Nederland.

EINDE PERSBERICHT

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Shane van Hengel via marketing@zetacom.nl.