Bellen over internet

Bellen over IP met een SIP trunk

Bellen over IP met een SIP trunk

De SIP trunk is een belangrijke oplossing voor bedrijven en organisaties om traditionele telefoonlijnen te vervangen. Veel organisaties kiezen hiervoor als alternatief voor de verdwijnende ISDN-lijnen.

Een SIP trunk verbindt uw telefooncentrale via een internetverbinding met de rest van de wereld. Hierdoor kan data en spraak eenvoudig gecombineerd worden in uw ICT-omgeving. Zo kan iedereen telefonisch bereikt worden (vast en mobiel). Dit zorgt voor hoge spraakkwaliteit tegen een aantrekkelijk tarief.

Onze specialisten kunnen u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden. Bij de keuze voor een SIP trunk is vooral het aantal telefoongesprekken dat u tegelijk wilt kunnen voeren van belang. Zetacom begeleidt uw organisatie bij de stap naar een volledig IP-gebaseerde werkomgeving.

Meer weten over SIP trunking van Zetacom? Download de Zetacom Vast brochure.

Neem contact op

Klaar voor een up-to-date netwerk?

Om goed gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden is een up-to-date ICT-netwerk onontbeerlijk. Deze whitepaper beschrijft hoe u in negen stappen kunt komen tot een netwerkinfrastructuur die klaar is voor de toekomst.

Meer weten? Neem bovenaan deze pagina vrijblijvend contact op met onze verbindingen expert Anne Brouwers!