partner Cradlepoint

Altijd connectie: betrouwbaar en flexibel

Voor tijdelijke netwerken en als back-up voor je verbinding

Overal en altijd veilig verbonden zijn met internet: dat is waar Cradlepoint en Zetacom zich samen sterk voor maken. Optimaal samenwerken en slim communiceren vraagt om een betrouwbaar netwerk. Als system-integrator maakt Zetacom daarom graag gebruik van de producten, diensten en kennis van Cradlepoint.

Betrouwbare back-up van netwerkverbinding

In veel organisaties, bijvoorbeeld in de zorg, is een stabiele netwerkverbinding van levensbelang.  Cradlepoint zorgt voor een betrouwbare back-up van die verbinding. Cradlepoint 5G- en 4G-adapters bieden toonaangevende draadloze WAN-connectiviteit. Met naadloze configuratie en voortdurende verbeteringen van de softwarefuncties van de cloud, modem en routers. Zetacom werkt graag samen met Cradlepoint: we snappen het belang van een solide back-up voor jouw organisatie.

Bekijk hier de 5G-adapter en de 4G-adapter van Cradlepoint.

Tijdelijke connectiviteit, waar dan ook

Snel, flexibel en betrouwbaar online: dat kan met Cradlepoint. Of je nu een tijdelijke netwerkverbinding nodig hebt voor een bouwkeet in een weiland of voor een store-in-store met de mogelijkheid tot pintransacties: met Cradlepoint ben je zó connectief. Cradlepoint en Zetacom bieden je de vrijheid om jouw onderneming te verbinden, overal, in de cloud. Samen verbinden we je mensen, digitale werkplekken en assets. En dat doen we veilig.

Cradlepoint en Ericsson

Cradlepoint is onderdeel van Ericsson en heeft een unieke positie om de transitie van Wireless WAN (WWAN) te leiden. Ericsson is wereldwijd marktleider op het gebied van mobiele infrastructuur, 5G-innovatie, edge computing, network slicing en nog veel meer. Kiezen voor Cradlepoint betekent dan ook dat je kunt vertrouwen op een flinke dosis kwaliteit, kennis en ervaring. Precies waarom Zetacom trots is op Cradlepoint als partner: we weten allebei wat we doen.

In de praktijk

Tijdens de transitie naar een stabiel, gedecentraliseerd WiFi-netwerk, zorgt Zetacom met Cradlepoint voor veilige, tijdelijke connectiviteit bij zorginstelling Laurens. Zo kan de zorg 24/7 doorgaan, terwijl de netwerkinfrastructuur onder handen wordt genomen. Lees hier meer over deze case.