Glasvezel

Razendsnelle verbindingen met glasvezel

Razendsnelle verbindingen met glasvezel

De datastromen (over vaste en mobiele netwerken) blijven de komende jaren explosief toenemen. Zetacom zorgt dat uw organisatie hier toekomstbestendig op is ingericht, onafhankelijk van uw overige ICT-oplossingen of juist als onderdeel van een alles-in-1 oplossing. Is glasvezel nog niet beschikbaar op uw locatie? Ook uw glasvezelkabel kunnen wij laten aanleggen. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

Betaalbaar én een hogere productiviteit

Glasvezel was in het verleden vaak een kostbare oplossing. Tegenwoordig hoeft dit niet meer duur te zijn. Hierdoor is het voor veel organisaties een interessante oplossing geworden. Vooral omdat het door de snelheid en stabiliteit zorgt voor een betere productiviteit én prettiger werken.

Zetacom kijkt graag met u mee naar uw behoefte aan breedbandverbinding, nu en in de toekomst. Want die behoeften blijven veranderen, bijvoorbeeld door de opmars van IoT (Internet of Things) waardoor steeds meer apparaten verbonden zijn met internet.

Meer weten? Download onze brochures Zetacom Vast Fiber en Zetacom Vast FiberToTheHome.

Neem contact op

Klaar voor een up-to-date netwerk?

Om goed gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden is een up-to-date ICT-netwerk onontbeerlijk. Deze whitepaper beschrijft hoe u in negen stappen kunt komen tot een netwerkinfrastructuur die klaar is voor de toekomst.

Zetacom biedt alle providers onder 1 dak en geeft onafhankelijk advies. Meer weten over zakelijk breedband op uw locatie? Neem voor meer informatie contact op met Anne Brouwers via het contactformulier bovenaan de pagina.