Mobiele Data

Ons advies voor uw toenemende mobiele data

Ons advies voor uw toenemende mobiele data

Er gaat steeds meer data over mobiele netwerken. En met het 5G netwerk en het Internet of Things (IoT) in aantocht, blijft die data toenemen. Wij geven advies op maat voor uw organisatie en gebruikers en houden daarbij al rekening met uw toekomstige wensen. Zodat uw medewerkers ook straks nog prettig werken en optimaal kunnen presteren met hun mobiele apparaten en oplossingen.

Verbruiken uw medewerkers internationaal veel data? Dan kijken wij natuurlijk ook naar de beste oplossing voor uw dataroaming wensen. Vooral voor contacten buiten de Europese Unie (EU), maar ook binnen de EU zijn er verschillen tussen providers. Die nemen wij uiteraard mee in ons advies.

 

Flexibele databundels voor de hele organisatie

Databundels voor medewerkers zijn tegenwoordig flexibel voor de hele organisatie te benutten. Zo belt uw hele organisatie uit één bundel. Hierdoor kunt u eenvoudig op- en afschalen en abonnementen aan- en uitzetten. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij als onafhankelijk adviseur de beste mogelijkheden van de verschillende providers voor u op een rij zetten. Uiteraard kunnen wij ook kijken naar (aanvullende) alternatieven zoals bellen via WiFi en het maken van koppelingen met uw vaste telefonie.

Neem direct contact op

Mobiel dataverkeer monitoren en extra diensten

Met aandacht voor dataroaming kunt u soms flink kosten besparen. Zetacom adviseert over uw abonnementsvormen, databundels en dataroaming op basis van het gebruik in uw organisatie. Wij kijken daarvoor naar structureel en incidenteel gebruik en kijken wat daarvoor de beste oplossing is. We kunnen het mobiele dataverkeer voor u monitoren en bijvoorbeeld signaleringsfuncties voor u verzorgen in de web portal van uw provider. Als het niet de bedoeling is dat gebruikers hun toestel internationaal gebruiken, kunnen wij ook verkeersstromen blokkeren.

Lees ook de blog ‘Onderzoek toont aan: flexibel werken levert meer op’.