Hardware

Onafhankelijk advies over uw zakelijke mobiele toestellen

Het gebruik van zakelijke mobiele apparaten zoals smartphones en tablets op de werkvloer is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Uiteraard voor zakelijk gebruik en vaak ook gecombineerd met privé gebruik. De levering van mobiele apparaten maakt uiteraard deel uit van de integrale oplossingen die Zetacom biedt voor het optimaliseren van werkprocessen, samenwerking en klantcontacten.

Zetacom-fotos-datacentrum-2

De smartphones en tablets in ons brede portfolio

Het brede portfolio van Zetacom omvat veel verschillende merken van smartphones en tablets die perfect geschikt zijn voor zakelijk gebruik en mobiele werkplekken. Of het nu gaat om Apple, Samsung of bijvoorbeeld Motorola.  Wij kennen de mogelijkheden en de voor- en nadelen van de verschillende apparaten. Wij adviseren u merkonafhankelijk over de meest geschikte toestellen (en providers) voor uw situatie. Daarvoor kijken we altijd naar integrale oplossingen voor uw totale IT-omgeving.

Gebruikt uw organisatie mobiele toestellen van Apple of Samsung dan biedt onze dienstverlening als Samsung Gold Partner en één van de eerste twee Nederlandse Apple Authorised Resellers extra voordelen.

Voordeel aanvullende diensten mobiele apparaten

Naast de levering van mobiele apparaten zorgen wij met onze dienstverlening dat uw organisatie de mogelijkheden van smartphones en tablets optimaal kan benutten. Bijvoorbeeld door met Mobile Device Management (MDM) en een uitrolprogramma ook de configuratie, beveiliging en het beheer van de apparaten efficiënt voor u te verzorgen. Daar heeft uw organisatie dan geen omkijken naar.

Als Apple Authorised Reseller en Samsung Gold Partner maken wij met onze dienstverlening een extra groot verschil. Wij hebben altijd toestellen voor de Nederlandse markt op voorraad (zakelijk kan dat een groot verschil maken). In de toestellen van Apple en Samsung zijn standaard al heel veel oplossingen voorbereid. Die kunnen wij met MDM activeren binnen uw integrale totaaloplossing (zie ook deze blog). In de praktijk zien wij dat hierdoor veel meer mogelijkheden van de apparaten benut worden. Door ons partnerschap merkt u bovendien dat wij extra service en ondersteuning kunnen bieden (Service & Beheer). Bijvoorbeeld voor de vervanging van toestellen of swap-diensten. Zo kunnen uw medewerkers altijd prettig doorwerken.

iStock-519577404-1600x400

Aanvullende hardware voor uw mobiele toestellen

Naast mobiele toestellen zoals smartphones en tablets heeft Zetacom ook alle bijbehorende hardware en accessoires in huis, zodat uw gebruikers prettig kunnen werken. De accessoires zoals screen protectors en beschermende cases voor smartphones en tablets zorgen dat de apparaten langer meegaan.

Naast het verlengen van de levensduur helpt beschermende hardware ook voorkomen dat apparaten tussentijds stuk gaan. En gaat er toch iets mis, dan helpen wij uw gebruikers graag direct met een reparatie en onze Service & beheer oplossingen.

Naast de levering van hardware kunnen wij ook zorgen voor de beveiliging en het vooraf configureren van toestellen. Wij hebben alles zelf in huis. Van SIMkaarten (alle merken) en speciale smartphones voor de zorg tot alle dienstverlening voor Mobile Device Management (MDM).

Mobiele Data

Er gaat steeds meer data over mobiele netwerken. En met het 5G netwerk en het Internet of Things (IoT) in aantocht, blijft die data toenemen. Wij geven advies op maat voor uw organisatie en gebruikers en houden daarbij al rekening met uw toekomstige wensen. Zodat uw medewerkers ook straks nog prettig werken en optimaal kunnen presteren met hun mobiele apparaten en oplossingen.