Altijd bereikbaar

Benut ICT voor beter klantcontact

Persoonlijk contact is waardevol, maar als klantcontact even niet face-to-face is, helpt ICT om het dichterbij te brengen. Dit zorgt voor een betere customer experience. Daarvoor zijn steeds meer verschillende communicatiekanalen beschikbaar. Denk naast (mobiele) telefonie, websites, e-mail, en de klassieke post bijvoorbeeld ook aan chat-systemen en WhatsApp.

cloud telefonie

Slimme technologie gaat deze klantcontact steeds meer ondersteunen. Naast betere bereikbaarheid moet dat ook zorgen voor een betere klantbeleving en bijvoorbeeld monitoring van wachtrijen en wachttijden. Zodat we met de juiste informatie werkprocessen blijven verbeteren. Zo kunnen onze oplossingen ook verregaande ondersteuning bieden voor uw Klant Contact Center (KCC). Zetacom weet als ICT-specialist hoe we dit samen kunnen realiseren voor uw klantcontacten.

Lees meer in de klantcase van oogziekenhuis Rotterdam of de blog ‘klantenservice – doorbreek de neerwaartse spiraal’.

In 9 stappen naar betere bereikbaarheid & klantcontacten

Goede bereikbaarheid én goede klantcontacten zijn essentiële onderdelen binnen een organisatie. Met alle verschillende kanalen en het behouden van een optimale klantbeleving, is dit soms een uitdaging. Technisch kan er steeds meer en klanten hebben steeds hogere verwachtingen. Hoe gaat u daar mee om? Middels een stappenplan nemen we u graag mee in het proces naar de beste oplossingen voor uw organisatie.