Rendement verhogen

Haal meer rendement uit uw werkprocessen en ICT

Veel adviesvragen van onze klanten in het MKB, de groot zakelijke markt en de gezondheidszorg gaan over het verhogen van hun rendement. Voor de een betekent dat vooral efficiënter werken om werkprocessen efficiënter te maken en de klant- of patiënttevredenheid te verhogen. Voor de ander gaat het om kosten besparen. Wij geven onafhankelijk advies over de beste oplossing voor uw organisatie en situatie.

Hoger rendement door breed te kijken naar oplossingen

Onze consultants kijken altijd naar integrale oplossingen. Niet alleen gericht op techniek, maar juist ook met oog voor uw werkprocessen en de adoptie door gebruikers. Zo laten we ICT voor u werken, met voorspelbare kosten: bijvoorbeeld kosten per maand per gebruiker. Zo geven wij duidelijkheid en maken wij uw investeringen voorspelbaar.

Het kan ook maar zo zijn, dat u beter geholpen wordt als we samen eerst even een stap terug doen. We kijken dan of uw vraag daadwerkelijk past bij de behoeften en wensen van uw organisatie. Wij kijken daarvoor verder dan alleen de nabije toekomst. Zo helpen wij ook met het toekomstgericht inrichten van uw organisatie en uw rendement op langere termijn.

Lees ook de blog ‘waarom ICT strategie zo belangrijk is.

Whitepaper: ICT in de zorg

Hoe kunt u meer waarde halen uit bestaande investeringen?

Alle zorgorganisaties, van ziekenhuizen tot aanbieders van langdurige zorg, zien dat technologie mogelijkheden biedt om communicatie tussen zorgverleners onderling en tussen zorgverlener en patiënt/cliënt te vereenvoudigen en processen efficiënter te maken. Toch worden die mogelijkheden nog slechts mondjesmaat benut. Vaak uit onwetendheid over de échte meerwaarde en de businesscase. Waar liggen de kansen voor uw organisatie?

In 5 stappen de best passende oplossing

Een werkplek die past bij de gebruiker

Zetacom Voice

Zetacom Voice is onze hosted telefoniedienst, waarmee u gebruik maakt van een redundant Mitel telefonieoplossing vanuit het Zetacom datacenter. Met Zetacom Voice beschikt u over alle telefoniefunctionaliteit die u gewend bent, maar dan in abonnementsvorm voor een vast bedrag per maand.

Diensten

Overal gemakkelijk en veilig werken: op het werk, thuis en onderweg

Oplossingen

Onze oplossingen voor het succes van uw organisatie

Werkwijze

Van advies en implementatie tot service en beheer