Draadloze Telefonie

Draadloze telefonie op de werkvloer

Door de behoefte aan goede bereikbaarheid én mobiel kunnen werken, is er veel behoefte aan draadloze telefonie. Dit kan op verschillende manieren worden gerealiseerd en stemmen wij volledig af op uw behoeften, budget en situatie.

voice over

Wij brengen overzicht in de wirwar aan oplossingen

Naast vaste telefonie en zakelijk mobiel bellen zijn binnen uw organisatie mogelijk ook ander oplossingen gewenst om te zorgen voor mobiliteit én goede bereikbaarheid. Zetacom kan alle oplossingen realiseren die voor u nodig zijn. Uiteraard afgestemd op uw werkprocessen, doelstellingen en budget. Of het nu gaat om mobiele DECT-toestellen (IP-DECT), Voice over WLAN of gebruik van een publieke of private gsm. Wij kennen alle oplossingen en adviseren u onafhankelijk over de mogelijkheden en apparatuur.

Wat is de beste oplossing voor uw situatie? Dat kan per organisatie sterk verschillen. Want een kantooromgeving is totaal anders dan een magazijn en het ene distributiecentrum is het andere niet. Daarom kijken wij naast de techniek en gebouwen goed naar uw werkprocessen, gedrag van medewerkers. En natuurlijk uw budget.

Lees meer in de klantcase ‘Rijksakademie belt stabiel en flexibel met cloudtelefonie’.

Whitepaper: Telefonie in de cloud: verhoog uw flexibiliteit en verlaag uw kosten

Wilt u weten hoe u als IT-manager telefonie en Unified Communications uit de cloud kunt afnemen? Speciaal voor u hebben we deze whitepaper samengesteld.

In deze whitepaper vindt u:

  • Verschil tussen public of private?
  • Voor- en nadelen van telefonie en Unified Communications uit de cloud
  • Bezwaren cloud computing
  • Migratie: wat komt er kijken bij de implementatie?
  • Voor wie is telefonie of Unified Communications uit de cloud interessant?

Vul het formulier in en u ontvangt de whitepaper per e-mail.