Unified Communications

Onze oplossingen voor uw Unified Communications (UC)

Unified Communications (UC) is waardevol voor organisaties die hun bereikbaarheid en productiviteit willen verbeteren. Het is een brede verzamelnaam voor de integratie van communicatiediensten zoals: spraak (telefonie) instant messaging (chat) of video- en webconferencing.

UC
UC

Onafhankelijke advies voor uw ideale combinaties

Unified Communications is een zeer breed begrip. Doordat Zetacom integrale oplossingen realiseert voor het optimaliseren van werkprocessen, samenwerking en beter klantcontact zijn dit heel vaak UC-oplossingen. Vanuit ons brede portfolio van oplossingen en leveranciers kijken wij welke toepassingen samen de beste oplossing vormen voor uw UC-omgeving. Wij bekijken dit altijd met veel aandacht voor uw werkprocessen en het gedrag van gebruikers. Zodat nieuwe oplossingen ook echt goed worden benut.

Lees in de klantcase ‘De gemeenten in de Hoeksche Waard technisch optimaal bereikbaar met Mitel van Zetacom’ verder hoe Zetacom UC succesvol heeft ingezet bij de gemeenten in de Hoeksche Waard.

Whitepaper: Telefonie in de cloud: verhoog uw flexibiliteit en verlaag uw kosten

Wilt u weten hoe u als IT-manager telefonie en Unified Communications uit de cloud kunt afnemen? Speciaal voor u hebben we deze whitepaper samengesteld.