Unified Communications

Onze oplossingen voor uw Unified Communications (UC)

Unified Communications

Unified Communications (UC) is waardevol voor organisaties die hun bereikbaarheid en productiviteit willen verbeteren. Het is een brede verzamelnaam voor de integratie van communicatiediensten zoals: spraak (telefonie), instant messaging (chat) en video- en webconferencing via bijvoorbeeld Microsoft Teams.

 

Onafhankelijke advies voor uw ideale combinaties

Unified Communications is een zeer breed begrip. Doordat Zetacom integrale oplossingen realiseert voor het optimaliseren van werkprocessen, samenwerking en beter klantcontact zijn dit heel vaak UC-oplossingen.

Vanuit ons brede portfolio van oplossingen en leveranciers kijken wij welke toepassingen samen de beste oplossing vormen voor uw UC-omgeving. Wij bekijken dit altijd met veel aandacht voor uw werkprocessen en het gedrag van gebruikers. Zodat nieuwe oplossingen ook echt goed worden benut.

 

MS Teams voor uw Unified Communications

Microsoft Teams heeft een grote vlucht genomen door de toename van thuiswerken. Binnen UC benutten veel organisaties deze oplossing om beter te overleggen en vergaderen en voor het gemakkelijker samenwerken en delen van bestanden.

Als system integrator kan Zetacom zorgen voor de naadloze integratie van MS Teams met uw (bestaande) telefonie omgeving. Dat kan grote voordelen bieden, zoals:

  • Ook onderweg bereikbaar met MS Teams op je smartphone.
  • Zakelijk bereikbaar op je vaste (088) nummer.
  • Gebruik MS Teams als centrale hub.
  • Medewerkers zijn ook thuis professioneel bereikbaar.

 

Voorbeeld van Unified Communications in de praktijk

Lees in de klantcase ‘De gemeenten in de Hoeksche Waard technisch optimaal bereikbaar met Mitel van Zetacom’ verder hoe Zetacom UC succesvol heeft ingezet bij de gemeenten in de Hoeksche Waard.

Neem direct contact op

Benieuwd welke oplossing voor Unified Communications het best past bij uw organisatie?

Ontdek in het whitepaper ‘Telefonie in de cloud: verhoog uw flexibiliteit en verlaag uw kosten’ hoe u telefonie en Unified Communications uit de Cloud kunt afnemen. Of neem bovenaan deze pagina vrijblijvend contact op met onze Telefonie specialist Marion Hanssen!