Unified Communications

Onze oplossingen voor uw Unified Communications (UC)

Unified Communications (UC) is waardevol voor organisaties die hun productiviteit en effectiviteit op de werkvloer willen verbeteren. Het is een brede verzamelnaam voor de integratie van communicatiediensten zoals: spraak (telefonie) instant messaging (chat) of video- en webconferencing.

iStock-495541726 900x600
iStock-873594400-900x600

Onafhankelijke advies voor uw ideale combinaties

Unified Communications is een zeer breed begrip. Doordat Zetacom integrale oplossingen realiseert voor het optimaliseren van werkprocessen, samenwerking en betere klantcontacten zijn dit heel vaak UC-oplossingen. Vanuit ons brede portfolio van oplossingen en leveranciers kijken wij welke toepassingen samen de beste oplossing vormen voor uw UC-omgeving. Wij bekijken dit altijd met veel aandacht voor uw werkprocessen en het gedrag van gebruikers. Zodat nieuwe oplossingen ook echt goed benut worden.

Hosted Telefonie

Zetacom Voice is onze hosted telefoniedienst. Met Zetacom Voice beschikt u over alle telefonie-functionaliteiten die u gewend bent, maar dan in abonnementsvorm voor een vast bedrag per maand. Zetacom Voice werkt in een private cloud: u krijgt uw eigen telefooncentrale.