Integratie

Verschillende ICT consultants voor één integrale oplossing

ICT consultancy is een breed begrip en omvat eigenlijk het denk- en advieswerk van verschillende soorten consultants. Van technische consultants en sales consultants tot business consultants, die veel weten over oplossingen voor uw branche (zoals onze zorgconsultants voor de zorg). Onze mensen begrijpen dus waar het bij u over gaat en praten met u dus echt over uw klanten, gebruikers en business. Om vervolgens met ICT werkprocessen efficiënter in te richten en te zorgen voor optimale toegevoegde waarde.

sensoren en cameras

In multidisciplinaire teams werken onze ICT consultants aan de integratie van hun kennis en uw systemen. Zo werken zij aan de ideale oplossing voor uw situatie, uiteraard binnen de door u vastgestelde kaders. De oplossingen integreren we in uw werkprocessen.

Onze sales consultants helpen met het ontwikkelen van een heldere (sales) strategie om uw klanten optimaal te bedienen met uw ICT-omgeving. Wij denken dus veel verder dan de techniek alleen. Want techniek is slechts een hulpmiddel om tot uw ideale oplossing te komen.

Advies telefonie vraagt meer dan alleen telecom consultancy

Als u één concrete vraag heeft voor onze consultants, raakt dat vaak meerdere onderdelen van uw ICT-omgeving. Daarom kijken wij voor advies over bijvoorbeeld telefonie ook verder dan alleen onze kennis op het gebied van telecom consultancy. Zo zorgen wij voor optimale integratie met bijvoorbeeld uw CRM, uw (cloud)aanpak voor flexibel werken of uw specifieke business uitdagingen die wij als vaste ICT-partner kennen. Ook houden wij de trends in de markt nauwlettend in de gaten. Daardoor zijn wij uw baken in de snel veranderende Telecom wereld. Zetacom heeft een duidelijke visie op de veranderende wereld van ICT en neemt klanten graag aan de hand mee.

Proof of Concept

Uw ideale ICT-oplossing ligt vaak niet klaar op de plank. Om zeker te zijn dat onze oplossing voor uw gebruikers ook echt goed werkt en zij deze optimaal zullen benutten, kunnen wij dit in de praktijk testen. Bijvoorbeeld met een pilot op een afdeling of een Proof of Concept (PoC). Zo kunnen wij oplossingen met nieuwe technologie ook op een nieuwe aanbieden.

In 5 stappen de best passende oplossing

Een werkplek die past bij de gebruiker

1. Consultancy

2. Advies

3. Installatie

4. Beheer

5. Training