Integratie

Verschillende ICT consultants voor één integrale oplossing

ICT consultancy is een breed begrip en omvat eigenlijk het denk- en advieswerk van verschillende soorten consultants. Van technische consultants en sales consultants tot business consultants, die veel weten over oplossingen voor uw branche (zoals onze zorgconsultants voor de zorg). Onze mensen begrijpen dus waar het bij u over gaat en praten met u dus echt over uw klanten, gebruikers en business. Om vervolgens met ICT werkprocessen efficiënter in te richten en te zorgen voor optimale toegevoegde waarde.

sensoren en cameras

In multidisciplinaire teams werken onze ICT consultants aan de integratie van hun kennis en uw systemen. Zo werken zij aan de ideale oplossing voor uw situatie, uiteraard binnen de door u vastgestelde kaders. De oplossingen integreren we in uw werkprocessen.

Onze sales consultants helpen met het ontwikkelen van een heldere (sales) strategie om uw klanten optimaal te bedienen met uw ICT-omgeving. Wij denken dus veel verder dan de techniek alleen. Want techniek is slechts een hulpmiddel om tot uw ideale oplossing te komen.

Advies telefonie vraagt meer dan alleen telecom consultancy

Als u één concrete vraag heeft voor onze consultants, raakt dat vaak meerdere onderdelen van uw ICT-omgeving. Daarom kijken wij voor advies over bijvoorbeeld telefonie ook verder dan alleen onze kennis op het gebied van telecom consultancy. Zo zorgen wij voor optimale integratie met bijvoorbeeld uw CRM, uw (cloud)aanpak voor flexibel werken of uw specifieke business uitdagingen die wij als vaste ICT-partner kennen. Ook houden wij de trends in de markt nauwlettend in de gaten. Daardoor zijn wij uw baken in de snel veranderende Telecom wereld. Zetacom heeft een duidelijke visie op de veranderende wereld van ICT en neemt klanten graag aan de hand mee.

Whitepaper: In negen stappen naar een up-to-date netwerk

Druk op de kosten noodzaakt zorginstellingen om te kijken of en hoe ze meer kunnen doen met minder. ICT vormt daarbij een belangrijk hulpmiddel. Om goed gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden is een up-to-date ICT-netwerk onontbeerlijk. Deze whitepaper beschrijft hoe u in negen stappen kunt komen tot een netwerkinfrastructuur die klaar is voor de toekomst.

In 5 stappen de best passende oplossing

Een werkplek die past bij de gebruiker

Zetacom Voice

Zetacom Voice is onze hosted telefoniedienst, waarmee u gebruik maakt van een redundant Mitel telefonieoplossing vanuit het Zetacom datacenter. Met Zetacom Voice beschikt u over alle telefoniefunctionaliteit die u gewend bent, maar dan in abonnementsvorm voor een vast bedrag per maand.