Proof of Concept

Proof of Concept (PoC) voor uw ideale ICT-oplossing

Uw ideale ICT-oplossing ligt vaak niet klaar op de plank. Om zeker te zijn dat onze oplossing voor uw gebruikers ook echt goed werkt en zij deze optimaal zullen benutten, kunnen wij dit in de praktijk testen. Bijvoorbeeld met een pilot op een afdeling of een Proof of Concept (PoC). Zo kunnen wij oplossingen met nieuwe technologie ook op een nieuwe aanbieden.

Een PoC is een methode om te demonstreren of een oplossing goed werkt en aansluit bij de belevingswereld van gebruikers. Dit geeft snel duidelijkheid en inzichten om vroegtijdig bij te sturen. Hierdoor kunnen wij aanpassingen doen waar dat nodig. Want uiteindelijk blijkt het succes van een ICT-oplossing in de praktijk. Met een pilot kunnen we klein beginnen op een afdeling met gebruikers die intensief gebruikmaken van de beoogde oplossing.

Valencia, Spain - December 3 , 2016: Woman hands taking photo of Christmas lights with smartphone

Co-creatie met uw ambassadeurs en key users

Zetacom beslist niet alleen over ICT-oplossingen. Onze klanten en hun eindgebruikers spelen hierbij een essentiële rol. Want de wereld en het werkveld van uw organisatie veranderen in hoog tempo. Dat zorgt voor nieuwe werkprocedures en technische oplossingen. Die techniek raakt direct uw werkprocessen. Alleen werkende techniek is daarom niet genoeg. Het gaat om goede integratie in werkprocessen en de acceptatie op de werkvloer. Daarom werken wij graag samen met ambassadeurs en key users bij uw organisatie. Als aanspreekpunt en voor de vertaling van uw klantvraag naar een integrale oplossing met optimaal draagvlak binnen uw organisatie.

Partnership

Het succes van organisaties wordt steeds meer bepaald door hun ICT. Dit wordt dus steeds belangrijker, maar ook complexer. Vooral door de vereiste integratie van systemen tot één totaaloplossing. Om onze klanten hierbij zo goed mogelijk te helpen, zien wij de samenwerking als partnership om samen tot een oplossing te komen. Daardoor kennen wij de organisatie en uitdagingen van iedere klant.

In 5 stappen de best passende oplossing

Een werkplek die past bij de gebruiker

1. Consultancy

2. Advies

3. Installatie

4. Beheer

5. Training