Vast-Mobiel integratie

Maakt zakelijk bellen eenvoudiger en goedkoper

Maakt zakelijk bellen eenvoudiger en goedkoper

De integratie van vaste telefonie en mobiele telefonie biedt veel mogelijkheden om de bereikbaarheid van organisaties te verbeteren. Zetacom biedt organisaties de mogelijkheid om vaste telefonie en mobiele telefonie volledig te integreren (Va-Mo). Hierdoor wordt zakelijk bellen een stuk eenvoudiger, overzichtelijker en goedkoper.

 

Grenzen tussen vast en mobiel verdwijnen

Wilt u dat uw medewerkers altijd en overal aan de slag kunnen? Zodat zij mobiel kunnen werken, maar wel goed bereikbaar zijn? Met Vast Mobiel integratie verdwijnen de grenzen tussen vaste en mobiele telefonie. Mobiele telefoons worden namelijk gekoppeld aan uw bedrijfstelefooncentrale (lokaal of in de cloud) en de toestellen gaan zich hierdoor gedragen als een ‘vast’ bureautoestel. Waar iemand ook werkt, hij is gewoon mobiel bereikbaar op het vaste nummer.

De mobiele telefoon is zo bereikbaar onder het vaste nummer. Daarnaast worden functies zoals doorverbinden, het adresboek van uw organisatie of het bekijken van de oproepgeschiedenis ook mobiel beschikbaar. Ook kunnen collega’s zien of iemand wel of niet in gesprek is. Gebruikers kunnen ook zelf bepalen wanneer zij hun toestel zakelijk of privé gebruiken.

Neem direct contact op

photo Thijs Rijnberg

Voordelen van Vast-Mobiel integratie

Het integreren van vaste telefonie en mobiele telefonie heeft meerdere voordelen. De motieven kunnen per organisatie en gebruikersgroep verschillen. Dit zijn veelgenoemde argumenten om hiervoor te kiezen:

  • Medewerkers kunnen flexibeler en mobieler werken.
  • De kwaliteit van klantcontact verbetert (overal bereikbaar met dezelfde kwaliteit).
  • Financieel voordeel: geen kosten tussen vaste en mobiele telefonie.
  • Bellen en gebeld worden op één vast, zakelijk nummer.
  • De voordelen van zakelijke telefonie ook op de mobiele telefoon.

Lees meer over de mobiele integratie in uw vaste telefonie omgeving in onze blog “8 redenen om vaste en mobiele telefonie te integreren”.

Ons advies voor uw ideale oplossing

Onze consultants adviseren u graag over de mogelijkheden van mobiele integratie met uw eigen telefooncentrale, of uw telefonie in de cloud. Zetacom put hierbij uit een enorme ervaring op het gebied van vaste en mobiele telefonie. Zie ook onze blog ‘Vast-Mobiel integratie: Voor wie en hoe?’  Wij helpen u ook om een goed moment te kiezen voor de integratie van vast en mobiel. Zo kunt u tijdig voorsorteren op de toekomst. Neem voor meer informatie direct contact met ons op of bel 088-938 2222.

Cloud telefonie

Met telefonie uit de cloud heeft u geen vaste telefooncentrale meer op kantoor. Dit geeft organisaties veel vrijheid en flexibiliteit. Bijvoorbeeld om te werken waar en wanneer u maar wilt. En dat zonder grote investeringen of vaste contracten, met een vast bedrag per gebruiker per maand. Zodat u weet waaar u aan toe bent.