Event Management

Onze specialisten grijpen tijdig in

Als bij het monitoren van uw ICT-omgeving kritische zaken worden gedetecteerd of we herkennen een scenario dat in de toekomst voor problemen kan zorgen, wordt volledig automatisch de juiste specialist van Zetacom ingeschakeld. Hierdoor zorgt Zetacom dat kritische situaties niet genegeerd kunnen worden. Zo beheren wij uw infrastructuur efficiënt en voorkomen wij dat er problemen ontstaan.

mdm Zetacom

Volledige ontzorging met ICT event management

Zetacom borgt monitoring en event management. Afspraken hierover worden helder vastgelegd in een SLA (Service Level Agreement). Alle taken (monitoren, alarmeren en rapporteren) worden verzorgd vanuit het Netwerk Operations Center (NOC) van Zetacom. Lees ook meer over de Service & Beheer mogelijkheden van Zetacom.

Goed beheer voorkomt incident management

Door automatisch de juiste specialist in te schakelen bij scenario’s die mogelijk tot incidenten leiden, kunnen met gecoördineerde beheersacties incidenten worden voorkomen. Zetacom heeft een uitgebreide monitoring & event suite om uw totale ICT infrastructuur proactief te kunnen managen. Onze specialisten vertellen u hier graag meer over. Neem contact op of bel 088 938 2222.

Whitepaper: In negen stappen naar een up-to-date netwerk

Druk op de kosten noodzaakt zorginstellingen om te kijken of en hoe ze meer kunnen doen met minder. ICT vormt daarbij een belangrijk hulpmiddel. Om goed gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden is een up-to-date ICT-netwerk onontbeerlijk. Deze whitepaper beschrijft hoe u in negen stappen kunt komen tot een netwerkinfrastructuur die klaar is voor de toekomst.

In 5 stappen de best passende oplossing

Een werkplek die past bij de gebruiker