Parallelle Opbouw

Parallelle opbouw zorgt voor soepele overschakeling

Uw nieuwe ICT-omgeving wordt door Zetacom meestal parallel opgebouwd naast uw bestaande telefonie- of netwerkomgeving. Hierdoor is het volledige projectrisico beperkt. Want hierdoor kan de nieuwe omgeving tot aan het overschakelen volledig getest worden in het netwerk, met zogeheten ‘proefnummers’. De daadwerkelijke overgang vindt pas plaats als alle tests succesvol zijn afgerond.

shutterstock_1009052428

Zetacom zorgt hierbij voor:

  1. Uitgebreide consultancy
  2. Instructie en plaatsing
  3. Training van diverse gebruikers en beheerders
  4. Nazorg op locatie

Vanuit een set van geaccordeerde ontwerpdocumenten vindt de feitelijke installatie en configuratie plaats, parallel aan uw bestaande ICT-omgeving. Hierdoor treedt geen verstoring op van de bestaande omgeving. Na de installatie en configuratie functioneert de nieuwe omgeving, maar deze is dan nog niet operationeel binnen uw organisatie.

Zetacom voert altijd samen met klanten tests uit op de nieuwe omgeving. Tijdens deze tests maken wij zoveel mogelijk gebruik van de definitieve configuratie en netwerkarchitectuur.

Gebruikersadoptie

Succesvol gebruik van uw nieuwe ICT-oplossing valt of staat met het draagvlak en gebruik binnen uw organisatie. Mensen werken met meer plezier en presteren beter wanneer zij optimaal gebruik kunnen maken van alle nieuwe faciliteiten en functionaliteiten. Het Zetacom Training Center (ZTC) in Den Bosch is volledig ingericht om in deze behoefte te voorzien. Ook kunnen wij bijvoorbeeld e-learnings inzetten.

In 5 stappen de best passende oplossing

Een werkplek die past bij de gebruiker

1. Consultancy

2. Advies

3. Installatie

4. Beheer

5. Training