Parallelle Opbouw

Parallelle opbouw zorgt voor soepele overschakeling

Uw nieuwe ICT-omgeving wordt door Zetacom meestal parallel opgebouwd naast uw bestaande telefonie- of netwerkomgeving. Hierdoor is het volledige projectrisico beperkt. Want hierdoor kan de nieuwe omgeving tot aan het overschakelen volledig getest worden in het netwerk, met zogeheten ‘proefnummers’. De daadwerkelijke overgang vindt pas plaats als alle tests succesvol zijn afgerond.

Zetacom heeft tevens uitgebreide trainingsmogelijkheden voor een optimale gebruikersadoptie.

shutterstock_1009052428

Zetacom zorgt hierbij voor:

  1. Uitgebreide consultancy
  2. Instructie en plaatsing
  3. Training van diverse gebruikers en beheerders
  4. Nazorg op locatie

Vanuit een set van geaccordeerde ontwerpdocumenten vindt de feitelijke installatie en configuratie plaats, parallel aan uw bestaande ICT-omgeving. Hierdoor treedt geen verstoring op van de bestaande omgeving. Na de installatie en configuratie functioneert de nieuwe omgeving, maar deze is dan nog niet operationeel binnen uw organisatie.

Zetacom voert altijd samen met klanten tests uit op de nieuwe omgeving. Tijdens deze tests maken wij zoveel mogelijk gebruik van de definitieve configuratie en netwerkarchitectuur.

Lees meer in de blog ‘Het gaat bij nieuwe toepassingen altijd om vertrouwen kweken’.

Whitepaper: In negen stappen naar een up-to-date netwerk

Druk op de kosten noodzaakt zorginstellingen om te kijken of en hoe ze meer kunnen doen met minder. ICT vormt daarbij een belangrijk hulpmiddel. Om goed gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden is een up-to-date ICT-netwerk onontbeerlijk. Deze whitepaper beschrijft hoe u in negen stappen kunt komen tot een netwerkinfrastructuur die klaar is voor de toekomst.

In 5 stappen de best passende oplossing

Een werkplek die past bij de gebruiker