Flexibel beheer

Flexibele ondersteuning voor uw ICT-beheer

De behoefte aan ondersteuning bij het beheer van de ICT infrastructuur verschilt uiteraard per organisatie, soms ook per fase. Met onze beheerondersteuning blijft u daarom flexibel. Daardoor kunt u op bepaalde momenten meer of minder zelf doen. U kunt kiezen voor totale ontzorging door Zetacom, maar er zijn ook verschillende scenario’s mogelijk om eerstelijnsbeheer zelf te doen en complexer beheer (2e en 3e lijn) bij ons neer te leggen. Het is maar net wat u wilt.

telefonie

Eén aanspreekpunt voor al uw beheer

Met de groeiende impact van ICT op het succes van organisaties groeit ook de complexiteit van het beheer. Daarmee neemt ook het aantal leveranciers toe en de bijkomende coördinatie. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Zo houdt u voor alles één duidelijk aanspreekpunt: Zetacom.

Een Single point of contact (SPOC) voor al uw beheer biedt meerdere voordelen. Naast een duidelijk aanspreekpunt zorgen wij voor goede stroomlijning van alle beheer voor integrale oplossingen, op en in de cloud. Bij een storing of calamiteit merkt u meteen het verschil. Want met één aanspreekpunt is altijd direct duidelijk wie dit probleem zo snel mogelijk voor u oplost. Om eventuele incidenten goed te kunnen verhelpen, heeft Zetacom een uitgebreide monitoring en event management suite.

Monitoring, MDM en event management

Uiteraard kunnen wij ook het event management en de monitoring van uw volledige ICT-omgeving voor u verzorgen. Speciaal voor beheer van zakelijke mobiele hardware zoals smartphones en tablets kunnen wij ook uw Mobile Device Management (MDM) verzorgen.

Cloud

Steeds meer ICT-diensten ‘verhuizen’ naar de cloud in de vorm van applicaties of infrastructuur die als dienst wordt afgenomen. Vaak gebeurt dit bij het centraliseren van uw ICT-omgeving. Daarna wordt vaak ook het technisch beheer van de cloud uitbesteed. Zetacom heeft hiervoor zelf alle experts in huis. Zij zorgen dat u geen omkijken meer heeft naar het cloud beheer. Voor alle gebruikers in uw organisatie moet alles in de cloud gewoon altijd optimaal functioneren.

In 5 stappen de best passende oplossing

Een werkplek die past bij de gebruiker

1. Consultancy

2. Advies

3. Installatie

4. Beheer

5. Training